סטומה נפתחת כל הזמן

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

18/01/2016 | 20:35 | מאת: הילה

אמי עם סטומה כבר חמישה חודשים והחיים שלה ממש קשים מאז. הסטומה נפתחת באופן יומיומי וכמעט כל לילה כמה פעמים (ישנה דליפה המתבעת). אנחנו שמים את זה נכון ועל פי ההדרכה אבל בזמן האחרון זה פשוט לא מחזיק. האם יש לכם המלצות על חברות שמייצרות את המוצרים. האם יש משהו שיכול לסייע מהניסיון שלכם? זה ממש בלתי אפשרי להתנהל ככה. היא לא ישנה ומפחדת לאכול כדי שזה לא יפתח לה.

18/01/2016 | 20:41 | מאת: ...

ממש מצטער לשמוע על המצב. אבל מניח שנוכל לעזור יותר אם תוכלי לפרט יותר איך אמך שמה את הבסיס בדיוק ואולי גם אילו חברות וכדומה. בקשר ללילה - אולי שווה להתעורר (אפילו בעזרת שעון מעורר) כל שעתיים וחצי שלוש לבדוק שלא מלא. ואם כן (אם בכלל התפוצצות זו הבעיה. שזה מלא מדי) אז לרוקן. אתן צריכות למצוא את הדרך הנוחה ביותר לשים את הבסיס. אולי נוח יותר בעמידה (אם אפשרי) מעל השירותים וככה לא להיות לחוצות שהסטומה תפעל (תוציא יציאות) באמצע ההחלפה. אם כן זה פשוט יילך לשירותים. אתן משתמשות בפסטה או בטבעות אטימה? אולי שווה לנסות טבעות אטימה. הרבה אנשים זה נוח להם יותר מפסטה. בנוסף את יכולה להזמין מספר אחיות סטומה אליכן הביתה. של החברות כמו קולופלסט, הוליסטר וכדומה. כולן ישמחו לבוא וכמה שיותר מהר. זה ביזנס. והן רוצות שתשמשו במוצרים שלהן ושיהיה לכן טוב.

20/01/2016 | 16:10 | מאת: פטל

על רדיאטור, מול מפזר חום, בעזרת מייבש שיער. אצלי זה הציל את נמצב פלאים! אחרי חודש וחצי שלא הבנתי למה ומה השתנה, מסתבר שפשוט היה לציוד קר...

25/01/2016 | 18:17 | מאת: אחות

הי ישנם פיתרונות ואל לכם להתייאש! הסטומה היא דינמית וצריך להתאים אותה לאדם עצמו וצרכיו בזמן נתון. תרימו טל לחברות הסטומה ותקבלו שירות -ממליצה לך להתקשר לפילטל-לבקש ביקור של אחות יועצת סטומה. 1800800150. בריאות ואל תהססו לפנות גם לאחות בקופה שיכולה לקשר אתכם עם כל החברות ומוצריהם להתאמה אישית

26/01/2016 | 19:20 | מאת: רן

שלום הילה, ראיתי רק עכשיו את ההודעה שלך. אם אתן עדיין לא מסתדרות, אפשר להתקשר אליי ואנסה לעזור. יש הרבה טריקים וטכניקות שיכולות לעזור ולשפר את ההדבקה אבל זו שיחה קצת ארוכה מידי לפורום. הטלפון שלי 054-222-9244. אפשר להתקשר בכל שעה אחה"צ ובערב. רן, מתנדב בעמותת בעלי סטומה

16/02/2016 | 12:36 | מאת: אינה

היי לאימא השתמשנו במחזק דבק אם תרצי יש לי כמויות אשמח למסור לך

14/10/2016 | 01:19 | מאת: ליאון

היי יש לי סטומה מזה 4 חודשים . קודם כל אני ממליץ לשתוף את המיקוםשל הסטומה עם מים פושרים וסבון איפואלירגני . לאחר מכן להשאר עם מקום חשוף לאחר שמתנגבים המהקלחת לפחות שעה . לשים פודרה היפואלירגנית ולהסיר אותה אם רוח . אני לא ממליץ על טבעת , זה עושה המון בעיות , שימי רובה מהשפורפרת בכמות נדיבה בלי לפחד בצורה עגולה תדביקי את הבסיס לסטומה ותלחצי קלות חצי שעה בלי לזוז בישיבה , לאחר מכן תשימי את החגורה שמחזיקה יותר טוב את הבסיס לסטומה . לא לישון על הצד שח הסטומה זה מקלקל את ההדבקה . חשוב להחליף בסיס של הסטומה כמה שעות לפניי שיש יציאה כדיי שהרובה הדבק טוב וחזק . בריאות ותהיו חזקים .

03/02/2020 | 06:34 | מאת: אורית

היא מקצוענית בטופ ופותרת בעיות סטומה שאחרות התקשו לסדר. היא עושה ביקורי בית פרטיים והיתה אצלי פעמיים, אבל עד שהזמנתי אותה היא עזרה לי בטלפון מכל הלב בלי לבקש תמורה ובלי תנאים. https://stoma.life

מנהלי פורום סטומה - תמיכה