המלצה על כירורג ילדים לסגירת סטומה לתינוק

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

22/01/2016 | 16:12 | מאת: רחל

שלום, בני בן חצי שנה, נולד בשבוע 29 וסבל מפרפורציה במעי הדק יומיים אחרי הלידה ועשו לו סטומה וחודשיים מאוחר יותר עשו השקה. לפני חודשיים עקב חסימה, חיבור חדש שהסתיים בפרפורציה נוספת וזיהום קשה, אנחנו שוב עם סטומה. אני מחפשת המלצה מניסיון אישי לכירורג ילדים מעולה גם בחדר ניתוח וגם כרופא ובן אדם. בנוסף - האם מישהו כאן שמע על הזרקת טפיוקה לחלק הלא פעיל של המעי כדי לשמור על פעילותו עד הסגירה? תודה רבה רחל

24/01/2016 | 11:09 | מאת: איתמר די-נור

שלום רחל, תודה על תגובתך להודעה שלי :) אני הייתי רוצה להמליץ על דר' מארק ויינברג בבי"ח דנה לילדים באיכילוב. אנחנו עומדים לפני ניתוח סגירה, בע"ה, ביום שלישי הקרוב ואנחנו בטוחים שהוא יעשה עבודה מעולה כי הוא ניתח את בננו כשנולד להסרת החסימה והשקת הסטומה ועשה עבודה מעולה. אשמח לדבר איתך בכל נושא אם תרצי - אפשר להחליף מידע :) איתמר

24/01/2016 | 11:16 | מאת: rachel fisch

אשמח לשוחח אני ב 0544685091

מנהלי פורום סטומה - תמיכה