חברה חדשה לסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/01/2016 | 16:22 | מאת: אנט כהן

אנט כהן חרב עלי עולמי אני לא יודעת איך להסתדר עם זה ,אני מבקשת את עזרתכם, נתנו לי בקופת חולים 30 שקיות גמרתי אותם בשבוע אחד, איפה אפשר לקנות ,אני גרה בחיפה,אני רוצה ללמוד מהניסיון שלכם , בבקשה אנט,

07/01/2016 | 19:24 | מאת: מידד גיסין נשיא ארגון בעלי סטומה

אפשר להתקשר למשרד הארגון באגודה למלחמהה בסרטן או לשלוח לי פרטים מלאים שםףת.ז.,שם קופת החולים שאת שייכת,ואם תתקשרי אלי בטלפון הרשום למעלה אפתור לך את כל הבעיות

09/01/2016 | 18:39 | מאת: אנט כהן

שמי אנט כהן ת.ז.061498713 מבוטחת בקופת חולים כללית. הבעיה שלי שהקופה מספקת לי 30 שקיות בחודש, כלומר שקית ליום וזה לא מספיק לי. אני עדיין לא מיומנת ומורגלת ולא יכולה להישאר עם שקית אחת מלאה כל היום. מבחינה נפשית עדיין אין לי כוחות להתמודד .אודה אם אוכל לקבל שקיות ובסיסים מעבר לאספקת הקופה . עד אשר אתרגל למצבי החדש. בברכה

09/01/2016 | 10:16 | מאת: ...

היי איזו סטומה יש לך? מעי דק או גס? האם את מרוקנת את השקיות או כל פעם מחליפה לחדשה? ניתן לרוקן את השקיות במקום להחליף כל פעם. אני בנוסף לריקון שופך לשם כל פעם מים ואז השקית ריקה לחלוטין. ואז אין צורך להחליף כל פעם אלא רק לרוקן. אם אין מקור מים אז אפשר לרוקן ואז יש יותר עבודה עם נייר טואלט אבל זו גם אופציה. אם תתני עוד פרטים אולי נוכל לעזור טוב יותר:)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה