מנשא לסטומה בהתאמה אישית

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/01/2016 | 14:23 | מאת: עדי

שלום, לאבי יש התקן סטומה וגם בקע גדול בבטן מצד ימין. משקלו כ-120 ק"ג. הפתרונות הקיימים בשוק לשם נשיאת הסטומה אינם מתאימים לו. אני מחפשת עבורו מישהו שיכול לתפור לו מנשא כזה בהתאמה אישית, שכן הבקע הולך וגדל ומכביד עליו מאד. אודה לכם אם מישהו מכם יכול לעזור או להפנות אותי למישהו שאולי יוכל לסייע. תודה, עדי

06/01/2016 | 23:30 | מאת: ...

מנשא? הכוונה לשרוול כזה לרוחב הבטן שיצמיד את הסטומה? http://www.comfizz.com/products/ostomy/level1/mens.html זה לדוגמה לא מתאים? אם אין שם גודל מתאים אז אפשר ללכת לכל תופר או משהו ולבקש שרוול ("מחוך") לבטן ואני די בטוח שאפשר לעשות את זה בכל גודל שתבקש. כפונקציה של מחיר אולי. זה יכול אולי לעזור לבקע אבל כשהשקית מלאה צריך לרוקן אותה כמובן כי המחוך הזה "מקטין" את נפח השקית. או את הגמישות שלה.

07/01/2016 | 15:03 | מאת: עדי

מדובר במקרה לא שיגרתי של סטומה ולכן הפתרונות הסטנדרטיות המוצעים בשוק אינם מתאימים לו. אני אכן מחםשת תופר/ת שיוכל לעשות את זה, אבל לא כל אחד מסוגל, שכן מדובר בבעיה רפואית ויש כאלו שמעדיפים לא להתעסק עם זה. לכן אני מחפשת מישהו דרך המלצה, ולא דרך דפי זהב או משהו כזה. תודה על הרצון לעזור :) עדי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה