סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/01/2016 | 13:12 | מאת: אילה

בעלי עבר ניתוח להסרת שלפוחית השתן וכעת עם סטומה. אני חוששת מההחלפה של השקיות, מכל מה שקשור. איך חיים עם סטומה? ממש מפחדת אודה על עידוד שזה אפשרי. בעלי בן 59

06/01/2016 | 23:28 | מאת: ...

מה הכוונה חוששת מהחלפה של שקיות? החשש מובן אולי אבל לאו דווקא מוצדק. החיים שלכם יכולים להיות טובים מאוד עם הסטומה. אני לא ככ יודע איך זה יורוסטומי אבל מניח שאפשר לרוקן שקיות כשצריך ולא תמיד להחליף. זה מקל מאוד. אז הייתי שופך את התוכן לאסלה מנגב מעט את הפיה וזהו. לא משהו מיוחד. בלילות הוא יכול אולי לבדוק מדי פעם שהשקית לא נפוחה מדי או לחילופים משום שיש לו יורוסטומי אולי לחבר אליה איזשהו כלי קיבול אטום? את זה אפשר לשאול אחות סטומה זה סתם רעיון שאולי יכול לעזור במקום לקום בלילות. אם תמקדי יותר את השאלה אוכל אולי לפרט יותר.

09/01/2016 | 09:37 | מאת: מידד גיסין נשיא ארגון בעלי סטומה

תתקשרי לסילביה מזכירת ארגון בעלי סטומה בטלפון: 03 5721618 תבקשי אם יש להם מתנדב אם סטמה של השתן לדבר איתו בהצלחה מידד גיסין נשיא ארגון בעלי סטומה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה