סטומה שנכנסה פנימה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/12/2015 | 17:40 | מאת: איתמר

מישהו מכם/ן ניתקל בסטומה שנכנסה פנימה. היום זה קרה לי. לאחר מסאג מסביב לסטומה הצלחתי להוציא אותה. מה עושים כדי שזה לא יקרה? האם זה דורש טיפול? מה יקרה אם לא אצליח להוציא אותה?

22/12/2015 | 22:18 | מאת: ...

כמה שנים יש לך את הסטומה? היא תמיד הייתה מעט שקועה? או שהיא הייתה בחוץ ואז פתאום נכנסה פנימה? בכל אופן אני חושב שאפשר לתקן את זה ניתוחית. (ככה אמר לי המנתח בזמנו)

24/12/2015 | 14:56 | מאת: שירה

העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא ליצור קשר עם אחות סטומה שקרובה לאזור מגורייך. אני יודעת מניסיון ששימוש בחגורה מוציאה את הסטומה ומונעת ממנה לשקוע

מנהלי פורום סטומה - תמיכה