עזרה לאחר ניתוח סגירת סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

14/11/2015 | 22:07 | מאת: אני

אני שבוע לאחר סגירת סטומה , סובלת מכאבים חזקים , וכאבי בטן חזקים ? כמה זמן החלמה ?? מתי אפשר לאכול רגיל ? כמה זמן לוקח לפתח במקום הסטומה להיסגר ? הוא מפריש מלא , אשמח לקבלת עזרההההההה

14/11/2015 | 23:16 | מאת: ...

איכשהו הרגשתי צורך להגיב למרות שאין לי ככ איך לעזור לצערי. אולי כדאי לפנות לאחות סטומה. או אם באמת כואב אז לקחת משככי כאבים או לפנות לבית החולים. אין פה הרבה אנשים שסגרו את הסטומה למיטב דעתי. בכל אופן צר לי לשמוע על הכאבים. מקווה מאוד שהם ייחדלו בקרוב מאוד והכל יחזור למסלולו.

04/12/2015 | 17:35 | מאת: ש

אני חודשיים אחרי ניתוח סגירה, גם חוויתי כאבים חזקים מאוד, נעזרתי באופטלגין וזה הקל במעט.. הכאבים פוחתים ככל שעובר הזמן אבל בכל מקרה אני חושבת שכדאי שתפנה לייעוץ רפואי.. בנוגע לאוכל- אפשר לאכול הכל למיטב ידיעתי חוץ מאשר אפרסמון שיכול לגרום לחסימה.. לי היו בחילות רבות לכן לחם לבן קרקרים אורז עזרו מאוד.. לשתות המון מים כדי לא להתייבש..

מנהלי פורום סטומה - תמיכה