עזרה לאחר ניתוח סגירה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

14/11/2015 | 22:12 | מאת: אני

קראתי הרבה הודעות , אך אצלי המצב אחרת כדיי שקבל פעילות מעיים קיבלתי שמן פרפין בכמות גדולה ומאז לא הייתה יציאה ???????? וכאבי בטן חזקים עדיין ???

19/11/2015 | 12:38 | מאת: רן

במצב כזה יש לפנות מייד לרופא או לחדר מיון כדי לברר מה זה, בייחוד אם זה מתמשך או חוזר על עצמו. בכל מקרה אם מדובר בחסימת מעיים, אז לפעמים אפשר לפתור את זה בבית עם מסאז' לבטן שעוזר למעיים "לדחוף" את המזון החוצה. כדאי מאוד לנסות, למרות שרופאים לא כ"כ מודעים לאופציה הזו.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה