פגישה עם בעל סטומה אופטימי ומרוצה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

28/08/2015 | 09:37 | מאת: נ"ש

שלום לכולם, אבי בן ה-75 עומד לעבור בשבוע הבא כריתה של שלפוחית השתן, הערמונית והשופכה בשל סרטן. לאחר הכריתה תותקן לו סטומה. הוא מלא בחרדות ואני חושבים שפגישה עם בעל סטומה אופטימי ומרוצה יכולה מאוד לעזור. האם אפשר לארגן מפגש כזה בימים הקרובים? האם מקובל? תודה על כל העזרה ועל הפורום הנפלא.

30/08/2015 | 18:38 | מאת: רן

אפשר בעיקרון. לא כתבת מאיפה אתה בארץ אבל.. לי אישית יש אילאוסטומי אז אני לא יודע אם רלוונטי, אבל אין לי בעיה אם זה מסתדר ומתאים לו. הרבה בריאות, רן

03/09/2015 | 15:31 | מאת: שרית

מאיזה אזור אתם?

03/09/2015 | 15:40 | מאת: שרית

תשאיר פרטים טלפון כתובת ואעזור לך. גם לאמי יש סטומה באותו גיל.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה