אלרגיה לטבעת אטימה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

28/08/2015 | 01:55 | מאת: נוגה

שלום אני חודש ושבוע לאחר ניתוח.הסטומה שלי דולפת ויוצרת כוויה. ניסיתי טבעת אטימה של חברה אחת והיא יצרה לי אלרגיה. האם טבעות אטימה של חברות אחרות עשויות מאותו חומר ? איזו משחה עוזרת מאד לכויות סטומה ?

28/08/2015 | 09:40 | מאת: ...

איזו חברה ניסית? אני עם טבעת האטימה של הוליסטר ואני לא לא ככ יודע איזה חומר יכול לגרום לה לכווייה שם. אין אלכוהול או משהו כזה לדעתי. תוכל בינתיים לנסות "פטסה" של איזשהי חברה, עד שתמצא פיתרון אחר לטבעות. (יש טבעות לעוד חברות אבל לא ניסיתי אלא את של הוליסטר) בהצלחה

30/08/2015 | 18:39 | מאת: רן

מנהלי פורום סטומה - תמיכה