בקשה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/08/2015 | 13:28 | מאת: טל

היי לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם ולדעת על שימוש במוצרי סטומה שאינם בסל הנקנים באופן פרטי בארץ או בחו"ל לאיזה שימוש ולמה זה טוב או אם יש מוצר שהייתם רוצים ולא קונים בגלל מחיר או אם ידוע על מישהו שמשתמש במשהו ולא בפורום אשמח אם תצרפו תמונה של המוצר ורוצה להמשיך עם זה הלאה זה לא פרסומת ולא עסק אני פשוט מנסה משהו להקל עלינו מהחיפוסים ההזמנות וקניית ציוד נלווה משלים במחירים סבירים פה בארץ. תודה טל.

20/08/2015 | 15:06 | מאת: ...

אני קניתי רק מחוך של COMFIZZ שהוא סבבה

09/01/2016 | 09:58 | מאת: מידד גיסין נשיא ארגון בעלי סטומה

ראשית כל דבר הקשור לסטומה נמצא בסל,שנית מינואר 2008 הצלחנו ארגון בעלי סטומה להשיג פטור מלא מהשתתפות על ציוד סטומה , כלומר בעל הסטומה אינו משלם כלום השתתפות. כך שהשאלה אינה ברורה אשמח לקבל פרטים לשוחח בענין

מנהלי פורום סטומה - תמיכה