עזרה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/07/2015 | 16:45 | מאת: אמי

אני בעלת סטומה ותיקה בת 65. סובלת מאוד מבעייה אורטופדית בכתף המחייבת ניתוח. בעקבות הניתוח תהיה ידי קשורה במשך מס' שבועות ואזדקק לעזרה זמנית בטיפול בסטומה. עלי לציין שהסטומה שלי היא איליוסטומי שמחייבת טיפול סביב השעון ולעיתים אף בלילה. אני אובדת עצות ולא יודעת מי יכול לעזור לי למצוא פיתרון. פניתי למרפאה בקהילה ולא היה מענה. בנוסף, אני גם נכה 100%, אך עצמאית בהתנהלות היומיומית. רופא המשפחה חושש שהניתוח לא יצליח ואהיה סיעודית כבר עכשיו. ובינתיים אני דוחה את הניתוח ומתחזקת את הכאב שהפך לבלתי נסבל ממש. האם יש לכם רעיון מי יכול לעזור לי?

21/07/2015 | 22:37 | מאת: טל

אני לא יודעת מהיכן את אך באזור המרכז בכל מרפאת האם אמורה להיות אחות סיעודית שהיא אמורה להנחות /ללוות /לתת מענה. אם את לא מהמרכז או בעיר גדולה יש אחיות סטומה אזוריות שאמורות לתת פתרון ובכל מקרה מנהל מרפאת האם אמור לפתור את הבעיה. תעשי את מה שאת צריכה לעשות ואין שום סיבה שאת צריכה לסבול. בהצלחה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה