לפטל ולבנות הצעירות

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

19/07/2015 | 22:28 | מאת: טל

היי, רציתי לשמוע אם יצא לכן להיפגש, אם כן איך היה? ובכלל אם תעלו כאן את סיכום החוויה וטיפים יהיה נחמד מאוד

17/08/2015 | 22:35 | מאת: פ

(חזרתי, אחרי כמעט חודש...)תודה על ההתעניינות. היה מפגש נחמד מאד. בשבילי היה עוצמתי להיות בחדר אחד עם עוד בנות שדומות לי בחוויה הגופנית המשונה הזו. מעניין לגלות לכמה מהבנות קל יותר או פחות עם המצב. מנחת המפגש היתה מאמנת (קאוצ'רית) בהכשרתה ו--גם היא אחת משלנו! לסיכום: שיתפנו בסיפורים שלנו, בקצרה.נשנשנו, צחקנו קצת, כמעט בכינו לא מעט. קיבלנו עצות להתמודדות יעילה, מהמנחה ומהבנות עצמן וכמובן שהוחלפו כמה טיפים לגבי הציוד. פועלות להרמת עוד מפגש, הפעם אולי עם סקסולוגית :) יהיה מעניין לפגוש גם בנים, סטומאים. בהזדמנות.

17/08/2015 | 22:36 | מאת: פטל

מנהלי פורום סטומה - תמיכה