תזכורת - מפגש למטופלי סטומה יום חמישי 09-07-15

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

23/06/2015 | 11:41 | מאת: לירן

המפגש מיועד למטופלים עם סטומה ברקע של מחלת מעי דלקתית/ גידול. ע"פ חוות הדעת של המשתתפים 2 המפגשים האחרונים היו מוצלחים :) פרטים: ביום חמישי, 9.7.15, בשעה 17:30-20:30 רח' רביבים 7, גבעתיים אולם סוזי, בית מטי, האגודה למלחמה בסרטן נא לאשר הגעה עם סילביה: [email protected] יום נעים!

09/07/2015 | 01:09 | מאת: לירן

המפגש היום, אתם מוזמנים. מטופלים חדשים או ותיקים, ברקע מחלות מעי או גידולים, בעלי סטומה איליאוסטומי או קולוסטומי וכו', וצעירים בנפשם :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה