הצעה למפגש בנות בחודש הקרוב.

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

29/06/2015 | 12:29 | מאת: פטל

מתארגנת קבוצה של בנות צעירות ושוות עם סטומה (חשבנו על עד גיל 40, אם יש מישהי מעל וצעירה ברוחה, מתקבלת) הרעיון: לדבר על כל מה שקשור- שיתוף חוויות, עצות, תמיכה... מי מאיתנו לא מצאה את עצמה, למשל, תוהה באיזה דייט לספר לבחור שהיא כבר בזוגיות עם שקית? יאללה, בנות- מי רוצה? אשמח לתגובות זריזות כדי לקדם את הרעיון. :) טל- 0522362784 שירן- 0545401075

04/07/2015 | 08:51 | מאת: טל

יש מפגש מאוד אינטימי ב 9.7. באגודה לצעירים, למה לפצל מפגשים באותו נושא בדיוק? זה בדיוק המקום לנושאים שהעלית או כל נושא אחר שתרצו.

04/07/2015 | 20:29 | מאת: פטל

היוזמה לא שלי, אני תומכת ברעיון. המפגש הוא לנשים בלבד במקרה הזה. זה ההבדל. אני מניחה שיתאפשו נושאי שיחה שאולי בחברת גברים לא יעלו. עם זאת- הייתי מקבלת את ההזמנה למפגש של האגודה, פשוט אני עובדת באותו היום עד מאוחר והמפגש במרכז (ואני בצפון)... אולי במפגש הבא.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה