בחייאת מה לא אוכלים ?? הסטומה שלי פשוט מפליצה בלי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/06/2015 | 03:55 | מאת: חבצלת

הפסקה .. כנראה כי חזרה הדלקת אבל באמת שאני כבר לא יודעת איפה להחביא את עצמי בכל פעם שזה קורה.. אז מה עושים ??

02/06/2015 | 09:16 | מאת: ...

לי ירקות ופירות לא עושים גזים משום מה. (האמת שהם לא מתאכלים בכלל אלא יוצאים שלמים) אורז גם לדעתי לא. (ירקות ופירות להוציא כרוב) אממממ... אין כאן תשובה וודאית. יכול להיות שלאחרים פירות וירקות זה נורא. אם את רוצה לקחת את זה כפרויקט תרשמי מה את אוכלת, תאכלי רק את זה לאיזה 10 שעות ותראי מה קורה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה