ציוד הוליסטר למסירה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/04/2015 | 13:18 | מאת: לירן

בשל מעבר לספק ציוד אחר, יש ברשותי ציוד למסירה. מערכת 2 חלקים - בסיס+שקיות(יום ולילה) ציוד עזר - פסטה, דיאודורנט, אבקה, ספריי מחזק דבק וכו.. במידה וזה רלוונטי, שלחו פרטים - [email protected]

29/04/2015 | 11:18 | מאת: ...

היי! :) רק רוצה להתעניין לאיזה ציוד עברת? אני משום מה לא מסתדר עם אף בסיס לא של הוליסטר. או שקיות אחרות שלא נפתחות כמוהן...

29/04/2015 | 12:40 | מאת: לירן

דווקא מאוד אהבתי את הטבעת הצפה של הוליסטר במיוחד אם יש רגישות באיזור. עברתי לקולופלסט כי הבסיס שלהם מחומר גומי שלא סופג מים ולכן מתייבש מהר יותר. ככה המערכת מחזיקה לי יותר זמן. מה סוג הבעיה עם השקיות מהסופר הנל? הגודל, סוג הפתח? תרגיש/י חופשי ליצור קשר אם יש עוד שאלות.

29/04/2015 | 17:32 | מאת: ...

הסוגר שלי זה ROLL AND LOCK כזה. אני אוהב שהקצה שלו די קשיח כי אז יותר קל לי לרוקן ולנקות מאשר אם הוא מאוד רופף כזה. משום מה כשהבסיס היה כולו מחומר עמיד מים אז הוא גם ישב פחות טוב על העור ותוך מסר שעות כבר היו תעלות כאלו עד למעי... (והגודל הכי גדול של הוליסטר שהוא סביר ומטה)

04/05/2015 | 22:25 | מאת: כרמית

אני משתמשת די מההתחלה עם ציוד של קולופלסט ומאוד מרוצה. עכשיו יש להם ליין חדש של בסיס טוב יותר שווה לך לנסות אותו לירן.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה