אין מה לפחד מסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/01/2015 | 12:15 | מאת: לאורלי

לא הבנתי מה יש לך סטומה של צואה או שתן אבל את תראי שאת תחזרי מהר לשגרה את תתרגלי להחליף שקית מהר זה לא סוף העולם אני חי עם סטומה של צואה ומתפקד תודה לאל כרגיל וחי חיים מלאים מאחל לך בריאות ואת כל התמיכה בעולם תקבלי כאן בפורום ותעזרי עם אחיות הסטומה הם ידריכו אותך קצת סבלנות והכל יסתדר בברכה אסף

09/04/2015 | 06:48 | מאת: זמיר

היי אני בן 29 עם סטומה קבועה כבר חצי שנה ברור שיש תפחד בהתחלה גם לי היה נפתח בהתחלה אבל לומדים לחיות עם זה ודיי טוב אני חושב חזרתי לעבודה כבר אחרי חודשים והיום יש לי בעיה באמת פעם בכמה שבעות לא משהו שאיי אפשר ליסתדר איתו מקווה שתרגשי טוב :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה