קשיי נשימה לאחר ניתוח וסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

16/03/2015 | 21:51 | מאת: אמנון

לאחר חודש של ניתוח מעי הדק וסטומה בצד ימין מרגיש קושי נשימה בהליכה לאחר כ- 200 מ' ובמיוחד אם יש עליה קטנה קושי שאינו מאפשר לי להמשיך ללכת. שאלה נוספת האם כשיש סטומה במעי הדק בלבד האם קיימת אפשרות ליציאה של פעם בשבוע מפי הטבעת. שאלה שלישית , מדוע אני מתעייף מאוד לאחר שיחה / דיבור לא ארוכה ו מתקשה לנשום

20/03/2015 | 21:23 | מאת: ...

בקשר לקשיי הנשימה אין לי מושג, אולי שווה לראות רופא. אין לי מושג איך זה יכול להיות קשור לסטומה... לגבי יציאות מדי פעם - לא מכיר אופצייה כזו. לא חושב שיש סוג של התקן T כזה כמו שיש בברזי מים ולהחליף מדי פעם.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה