רחצה בים או בבריכה עם אילאוסטומי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

17/02/2015 | 13:15 | מאת: ביי

האם מישהו יודע האם ניתן להיכנס למים, בים או בבריכה, עם אילאוסטומי? אם כן, איך מגינים על הבסיס שלא יפתח וידלוף?

17/02/2015 | 15:08 | מאת: ...

לפני כמה חודשים הייתי ביום כיף מאורגן בחוף ים. א. החלפתי בסיס באותו יום כדי שלא יהיה בלאי אבל אני לא מאמין שצריך, המים שם קרים ולא צריכה להיות דליפה אני מאמין. ב. דאגתי לרוקן את השקית לעתים תכופות יחסית. ג. השקית הייתה בתוך התחתונים שלי שהיו מתחת למכנס בגד ים. (ובכלל, לבשתי חולצה אבל גם אם לא לא חושב שהיו רואים את הסטומה שלי). ד. בנוף הסטומה הייתה עטופה בסוג של שרוול שאני תמיד איתו כדי להשטיח אותה על הבטן שלי וגם שלא יראו אותה.

18/02/2015 | 13:17 | מאת: ביי

תודה על התשובה. רעיון השרוול מצא חן בעיני. אאמץ אותו גם בחיי היומיום.

12/03/2015 | 10:40 | מאת: 0544633436

הי היכן רוכשים את השרוול ?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה