היי שאלה לבחורות שבינינו

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

29/01/2015 | 16:25 | מאת: שני

אני בשנות ה30 לחיי. בחורה צעירה , נראית טוב , בלה בלה .. אבל עם סטומה , כבר קרוב לשנה . כל השנה הזו נמנעתי מקשרים רומנטיים מהסיבה הפשוטה שהגעתי להחלטה הזו עם עצמי : כל עוד סטומוש מחוברת לגופי אני לא מעוניינת בשום מגע גופני .. וכך רצה ה ויצא לי להכיר מישהו שממש מוצא חן בעיניי ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות .. אין לי אפילו אומץ לספר לו כי איך בכלל מספרים ? זו נשמעת שיחה כבדה שצריך לנהל עם אדם שאיך שלא נסתכל על זה בקושי מכירים .. מרגישה אבודה , מצד אחד לא רוצה לפספס הזדמנות ומצד שני אני באמת לא מרגישה כרגע שלמה עם הגוף שלי , מעדיפה תמיד להיכנס למיטה לבד .. קשה לי עם זה .. איך אתן מקבלות את הגוף שלכן ככה עם הסטומה? איך אתן מרגישות סקסיות אם זה בכלל אפשרי במצב הזה? איך מספרים ? מה אומרים אם בכלל ? ..הסטומה אגב הולכת להישאר בחצי השנה הקרובה ..

29/01/2015 | 19:27 | מאת: ...

א. אם הסטומה זמנית רק לחצי שנה נניח... אז הדילמה שלך לא מאוד ארוכת טווח. אם נניח אם אינך בטוחה או שלמה עם עצמך בלאו הכי המצב הזה יחלוף בעוד מספר חודשים. ב. אם הסטומה לא ממש זמנית (אצלי נניח היא "זמנית" אבל אני חושש להחזיר אותה משום שהמצב הקיים מבחינה גופנית טוב יותר מהמצב הקודם) אז אולי שווה ללכת לפסיכולוג נניח. אולי הוא יוכל לשנות את דרך החשיבה שלך. ג. אולי לחברים אחרים יהיו דברים מעודדים יותר :) אני כבר 4 שנים עם סטומה (בן 29) ועדיין מתקשה בחיי זוגיות אלו או אחרים.

07/02/2015 | 11:45 | מאת: פטל

אח...הרומנטיקה שתתאפשר: "ממי, יש לך בסיס 35 מיותר? נגמרו לי" או: " הרי את מקודשת לי, בטבעת אטימה זו..." :) החיים הטובים...

07/02/2015 | 11:41 | מאת: פטל

אני בגילך, ויצא לי להתנסות בכמה וכמה קשרים שדרשו שיתוף בנושא הגוף. דיווח מהשטח: הגברים סבבה עם זה :) לא כתבת מדוע את מבלה עם הסטומה- בכל מקרה, אם היא נחוצה כדי שתתקיימי בצורה הגיונית בעולם, נסי לראות בה כלי שנועד לאפשר חיים, בילויים , חברים , יכולת התפרנסות ו-קשרים רומנטיים. אשמח לשתף ולשוחח בפרוטרוט: 0522362784.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה