האם ואיזו חגורת סטומה לקנות

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

10/01/2015 | 11:36 | מאת: רפי

בשחרור מבי"ח לאחר ניתוח סטומה נמסר לי ע"י אחות הסטומה כי ניתן לרכוש בחו"ל חגורות סטומה שאין להשיגן בארץ (חגורות כמו זו של הוליסטר אינן מספקות). חגורות אלו מיועדות להחזיק ולהגן על שקית הסטומה (שתן במקרה שלי) בכל סוגי פעילות, לרבות ספורט מים וכו'. בגוגל מצאתי 2 סוגי חגורות הנראים לי מתאימים: אחד בשם Stealth Belt Pro באתר: www.stealthbelt.com ואחד בשם Kangaroo מתחת ל-bandages באתר: www.stoma-na-und.de. האם מישהו/י מכיר/ה חגורות אלו ויכול/ה להמליץ על אחת מהן? או לחלופין, להמליץ על חגורה דומה אחרת? תודה.

11/01/2015 | 11:52 | מאת: כרמית

רפי היי גם עם סטומת שתן מזה מספר חודשים יש בחור בשם יוני בתל אביב שמתעסק עם זה ומייבא, אם תרצה יכול להתקשר אלי מקווה שאוכל לעזור. כרמית 0506000382

19/01/2015 | 19:52 | מאת: מוריס

כדי לכסות את הסטומה ולהכניס את החולצה בתוך המכנס אני קניתי STOMAPLEX. זה בה עם מגבעת שנותן לסטומה מקום לאסוף. אלה שצינת הם סתם חולצות ולוחצות את הסטומה. אם צריך חגורה להחזיק את הבטן (כאבי מעיים וכו) אז יש חגורה כמו חגורת גב עם פתח לסטומה. זה אגדי. קניתי בחנות בכפר סבא ברחוב קצנלסון (לא זוכר שם אבל זה מול מכבי). בהצלחה

21/01/2015 | 21:22 | מאת: רפי

תודה מוריס עבור ההפנייה לכפר סבא. הצורך שלי הוא לא רק להכניס את השקית והחולצה בתוך המכנס אלא גם להצמיד את השקית לגוף - כך שלא ימשוך כלפי מטה - ושהשקית תכוסה בבד נעים לגוף. אבדוק את המלצתך.

31/01/2015 | 17:10 | מאת: ישראל

יש בחיפה חנות אורטופדיה בשם לבו שבו הוא מייצר חגורות לפי מידה אני מאוד מרוצה מהעבודה-טלפון שלו בעסק הוא 04-8666376

01/02/2015 | 06:54 | מאת: רפי

תודה ישראל. מצאתי מידע על החברה באינטרנט. אצור קשר איתם.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה