גירוי סביב הסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

28/01/2015 | 14:40 | מאת: גאיה

היי, קוראים לי גאיה ואני בת 17. עברתי לפני חודשיים וחצי ניתוח כריתה של המעי הגס בעקבות מחלת קוליטיס, ונכון לעכשיו אני עם אילאוסטומי זמנית. עם הזמן המצב של העור בסביבת הסטומה החמיר וזה כבר נראה ממש לא טוב. ניסיתי לשים כל מה שהצלחנו לחשוב עליו- אני משתמשת באבקה של הוליסטר וניסיתי גם את הקרם שלא עזר, כל מיני משחות שאמורות לעזור ולאחרונה גם התחלתי להשתמש במדבקות גרנופלקס. לא רק ששום דבר לא עוזר, המצב רק מחמיר.. יש לכם עצות? אשמח לשמוע כל דבר. תודה רבה!

28/01/2015 | 20:57 | מאת: גאיה

https://mail.google.com/mail/u/1/?ui=2&ik=be0b0edaae&view=att&th=14b31e179cc636a9&attid=0.1&disp=safe&realattid=1491568911693381632-local0&zw אני מצרפת תמונה כי אני באמת לא מבינה בזה, מקווה שרואים טוב..

28/01/2015 | 21:11 | מאת: טל

ראשית יש מפגש מחר (פרטים למטה) מאוד יכול להועיל לך. קשה לענות כשלא רואים ואין כל כך פרטים כתבי לי למייל ואנסה לעזור לך או השאירי מספר טלפון ואשוחח אתך [email protected]

28/01/2015 | 23:27 | מאת: לירן

היי גאיה, באיזה ציוד את משתמשת? כל כמה זמן את מחליפה בסיס? העור לא נראה טוב כי יש לך נזילות או כי את אלרגית לאחד החומרים. נסי לבודד את הסיבה- האם את רואה שהפרשה צואתית על העור כשאת מחליפה בסיס? אם כן עליך לקבל הדרכה טובה יותר כיצד להדביק את הבסיס. לגבי טיפול בעור מגורה, הכי טוב זה לשים את האבקה של הוליסטר ואם המצב ממש גרוע אז לשים גרנופלקס- יש קושי להדביק את הבסיס לגרנופלקס ולכן אני החלפתי בסיס כל יום-יומיים בתקופות של גירוי. תשאירי פרטי התקשרות אם את מעוניינת. בהצלחה, לירן

29/01/2015 | 16:40 | מאת: גאיה

אני משתמשת בציוד של הוליסטר, והאמת היא שאני מחליפה כל יום או יומיים ולאחרונה גם כמה פעמים ביום בגלל דליפות. אמרו לי שזה בגלל שאני מאוד רזה אבל אשמח לשמוע עצות גם לגבי העניין הזה אם יש לכם. לגבי המדבקות גרנופלקס- באמת הסתבכתי בהדבקה שלהם, או שזה חסם את הפתח של הסטומה או שהסתבך עם המדבקת בסיס או שפשוט לא עזר. האם יש דרך מיוחדת להדביק אותן ככה שזה באמת יעזור? ד"א המייל שלי זה [email protected]. בכל מקרה תודה רבה!

30/01/2015 | 09:44 | מאת: ליאב

17/02/2015 | 13:10 | מאת: ביי

ממליצה להשתמש בדבק של קונבטק. הוא יעיל פי כמה מזה של הוליסטר.

31/01/2015 | 16:52 | מאת: ישראל

תנסי אבקה של חברת convatec לי זה עוזר בהצלחה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה