נסיעה לחול

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

10/01/2015 | 09:05 | מאת: אילנית

אני שוקלת לנסוע לאיסלנד בקיץ הקרוב . מישהו היה או יודע האם יש מגבלה מסוימת לבעלי סטומה ? האם יש שם שרותים רפואיים ?

22/01/2015 | 00:17 | מאת: לירן

היי, לא הייתי שם אבל נסעתי לחול כמה פעמים עם סטומה. תדאגי להביא אישור רופא באנגלית- כדי להציג בבידוק בטחוני בשדה תעופה. תצרי קשר עם האגודה לקבלת כרטיס סטומה עם שמך המלא קבלת פרטי התקשרות עם אחיות סטומה באיסלנד (יש לאגודה רשימת קשר לאחיות סטומה בעולם) ממליץ לקחת ציוד כפול - בתיק יד ובמזוודה לא לשכוח שאסור להעלות מספריים לטיסה . טיסה נעימה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה