מפגש - טייק 3

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

11/12/2014 | 08:21 | מאת: לירן

תודה על ההתגובות והנכונות למפגש. בואו נתכנס ליום חמישי בעוד שבועיים ה25/12 (שבוע הבא זה חנוכה). אני אנסה לברר לגבי שימוש באולם האגודה, אם מישהו מהחברים מעוניין לארח אצלו הוא מוזמן להציע בשמחה. אנא אשרו כי התאריך הנ"ל מתאים לכם. אתם מוזמנים לשלוח לי מייל כדי שנוכל ליצור קשר ישיר לצורך תיאום מקום/זמן. כמובן שאעדכן את המקום והשעה הסופיים בפורום לטובת הכלל. תודה, לירן [email protected]

14/12/2014 | 12:46 | מאת: פטל

לי מתאים, אולי אפילו אוכל לעזור במשהו באותו היום. אם לא חמישי של חנוכה- בא ננסה את זה שאחריו.

21/12/2014 | 13:44 | מאת: לירן

שלום לכולם, בעקבות ההצעה שעלתה כאן,שריינו את האולם באגודה לטובת המפגש. התאריך המוצע כרגע הוא יום חמישי 25/12 ב17:30 ברחוב רביבים 7,גבעתיים אנא הגיבו במידה שאתם מגיעים או לא כדי לאפשר התארגנות בהתאם (אחרת נאלץ לדחות את האירוע). מצפה לפגוש את האנשים מאחורי השמות :) תודה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה