מפגש צעירים עם סטומה?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

04/11/2014 | 14:55 | מאת: רן

היי אנשים, לצערי לא יצא לי לכתוב בפורום בחודשים האחרונים בגלל בעיה רפואית שאני מתמודד איתה. אז למי שלא מכיר, קוראים לי רן, ובזמנו לפני שהיה הפורום הזה (עד לפני 3-4 שנים) ארגנתי את קבוצת הצעירים של ארגון בעלי סטומה. זאת הייתה קבוצה קטנה אבל עם אנשים מדהימים, והיינו נפגשים פעם-פעמיים בשנה להכיר, להחליף טיפים, ולשמוע הרצאה או לעשות פעילות כלשהי. היו לנו אפילו שתי פעילויות מיוחדות - טיול לכנרת ושיט מפרשיות. חשוב לי לציין שלא ארגנתי הכל לבד - קיבלתי המון עזרה מיפית נאור, יעל סיגל ועוד אנשים טובים. לצערי הפעילות הזאת נפסקה כשסיימתי את הלימודים והתחלתי לעבוד במשרה מלאה, ובמקביל גם נפתח הפורום הזה שנראה היה תחליף מספק. בכל מקרה, לפני כמה ימים פנו אליי מארגון בעלי סטומה ושאלו אם היינו רוצים לחדש את הפעילות. אז רציתי לשאול - האם יש כאן אנשים שהיו מעוניינים במפגשים כאלה? אני אישית ממש נהנתי מהמפגשים, וגם למדתי משהו מהם והכרתי אנשים חדשים. אגב, למרות שהמפגשים מיועדים בעיקרון לבני 20-40, הם פתוחים לכל אחד כל עוד הרוח צעירה :) אז מה אתם אומרים? אשמח לשמוע את דעתכם. ביי בנתיים, רן

הי רן, טוב לשמוע ממך! לצערי שמעתי על הבעיה הרפואית החדשה שממנה אתה סובל ואני מקווה שתחלים ממנה בהקדם. לצערי מצבי הרפואי מאוד מדורדר כך שלא אוכל לעזור בארגון מפגש/פעילות אך אשמח להשתתף באם יתקיים.

05/11/2014 | 01:48 | מאת: רן

אני גם מתעדכן מידי פעם במצבך... הבנתי שיש בכל זאת כמה נקודות אור. כולנו מקווים לחדשות טובות כמה שאפשר :) ולגבי המפגש - יהיה נהדר אם תוכלי להגיע!! אל תדאגי לארגון, העיקר שנראה אותך שם :)

04/11/2014 | 18:39 | מאת: טל

מצטערת לשמוע שאתה עובר תקופה לא קלה. כמובן מאחלת לך בריאות. אמור להיות כנס בעלי סטומה ביום חמישי הקרוב באגודה בגבעתיים זו יכולה להיות הזדמנות להגיע לשם ולגשת לחדר נפרד לדבר על כל הדברים, פגשתי כמה חולים שהביעו רצון למפגש ו/או פעילות קבוצתית.

05/11/2014 | 01:41 | מאת: רן

היי טל, הבעיה עם הכנס היא שהוא מאורגן תמיד באמצע יום, ולכן צעירים רבים לא יכולים להגיע.. השעה מתוכננת יותר לפי לו"ז של אנשים מבוגרים. כמובן שאם יש צעירים שמגיעים לכנס זאת הזדמנות מצויינת להפגש! אבל לדעתי יהיה נוח ליותר אנשים משהו לכיוון הערב.

04/11/2014 | 18:46 | מאת: טל

האגודה למלחמה בסרטן ארגון בעלי סטומה הזמנה לכנס הארצי השנתי של ארגון בעלי סטומה בישראל שיתקיים ביום חמישי, 6/11/14 באגודה למלחמה בסרטן, רח' רביבים 7, גבעתיים תוכנית: 14:00-15:00 התכנסות, צפייה בתערוכת ציוד סטומה וכיבוד 15:00-15:15 ברכות גב' אורית שפירא, מנהלת מח' שיקום ורווחה, האגודה למלחמה בסרטן ליויה כסלו, אחות ראשית, האגודה למלחמה בסרטן 15:15-15:45 "חידושים ועדכונים ממערכת הבריאות" מר מידד גיסין, נשיא ארגון בעלי סטומה ויו"ר צ.ב.י. – צרכני בריאות ישראל 15:45-17:00 "אושר מהסרטים? נו באמת..." מפגש מרתק, חוויתי, מרחיב דעת ומעורר מחשבה לכל אדם ענת שפרן אור, מרצה לקולנוע 17:00-17:30 "תמיד יש מה לעשות"- שאלות ותשובות להתמודדות עם סטומה בלה אליגולשוילי, מנהלת יחידה אונקולוגית לטיפול ביתי תומך ואחות סטומה, שירותי בריאות כללית, מחוז המרכז דמי חבר לשנת 2014 בסך 40 ש"ח יגבו בכנס (למי ששילם השנה, בהצגת כרטיס חברות לשנת 2014, אין צורך לשלם בכנס). יום העיון באדיבות החברות: פילטל- קונווטק, קולפלסט ישראל, נאופרם- הוליסטר

05/11/2014 | 00:48 | מאת: לירן

אשמח לפגוש אנשים, לשמוע טיפים ולעזור כמה שאפשר. צור עימי קשר אם צריך עזרה, לירן

08/11/2014 | 11:50 | מאת: פטל

:) ברוך שובך לפעילות!

09/11/2014 | 23:37 | מאת: איתמר

הייתי הכנס בשבוע שעבר וחוץ מעוד שני חברה לא פגשנו אף אחד מהצעירים. אני מאוד מעוניין שנחדש את הקבוצה ומפגשי הצעירים

20/11/2014 | 11:06 | מאת: מויש

יישר כח על היוזמה

26/11/2014 | 20:29 | מאת: כרמית

רן האם מגיעים למפגשים האלה גם צעירים עם אורוסטומה (סטומה של שתן)?

27/11/2014 | 16:32 | מאת: רן

זה מצב יותר נדיר אצל צעירים, אבל בעבר היו כמה שהגיעו..

30/11/2014 | 00:46 | מאת: זמיר

ונראה לי זה יתן לי הרבה מוטביציה לראות ולדבר עם עוד צעירים עם סטומה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה