מחליפה בסיס לפחות פעם ביום..

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/11/2014 | 15:01 | מאת: רותי

הי, יש כאן עוד מישהי/ו שמחליף פעם ביום את כל העניינים? אני מרגישה שרק אני לא מוצאת פתרון לסטומה השקועה.. :( וכן. ניסיתי את כל סוגי הטבעות..

02/11/2014 | 20:42 | מאת: חדש בעסק

גם אני חדש פה כחודש לפי דעתי את צריכה לפנות לאחות סטומה מקופת החולים שלך .אתמול פניתי פה לפורום אך היום בעשר פניתי לאחראית האזורית והשרות היה מדהים כבר אחרי שעה קיבלתי טלפון האם אפשר להגיע אלי באחד בצהריים לתת לי הדרכה ולבדוק התאמת ציוד מחדש.הגיעה אליה אחות סטומה נציגה מקולופלסט בשם שירן .איזה אלופה הסבירה בדקה את הכל ייעצה לי לשנות את כיוון הבסיס ועוד פרטים ממש עשתה לי את היום בתום הפגישה התקשרה לבקש מרשם לציוד המומלץ מאחות מכבי.יצאתי ממש מרוצה .ממליץ לך בחום לעשות את אותו הדבר.

04/11/2014 | 21:48 | מאת: רותי

הי, תודה על ההתייחסות :) אני עם סטומה כבר 7 שנים ונפגשתי עם מלא אחיות סטומה אבל לא מצאנו פתרון..

08/11/2014 | 11:53 | מאת: פטל

החגורה יכולה לעזור, אולי...וכמובן- קבלה של המציאות והרבה נייר דבק טוב למקרי חירום כשיוצאים מהבית...

08/11/2014 | 23:15 | מאת: יעל

רותי גם לי חש סטומה שקועה גם אני מחליפה כל יום את הכל. אם תרצי תדברי איתי, תשלחי לי נייד למייל: [email protected]

10/11/2014 | 14:13 | מאת: מוריס

אבל התגברתי עם מחקרים באינטרנט והיום אני מחליף בסיס פעם בשבוע. הסוד הוא במכשיר ה STOMA SEAL שאפשר לקנות בבית מרקחת יהודה הלוי בתל אביב. חוץ מזה אפשר להתקשר אלי להתיעצות

10/11/2014 | 14:06 | מאת: מוריס

רותי שלום אני הייתי באותו מצב עם סטומה שקועה. קודם כל ביקשתי בסיסים שקועים אבל הכי חשוב זה ה STOMA SEAL. עם זה אני מחליף פעם בשבוע. התכשיר הזה הוא בצורת מדבקה שמדביקים מעל הבסיס וזה מגן מפני התקלפות ונזילות. המוצר נמצא בארץ בבית מרקחת יהודה הלוי ברחוב יהודה הלוי 91 תל אביב טל 5605159. בהצלחה מוריס

מנהלי פורום סטומה - תמיכה