כאבים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

04/10/2014 | 22:12 | מאת: תם

שלום לכולם. אימי בערה ניתוח סטומה (וגם נפרוסטומות) לפני 4 חודשים, עקב סרטן בצוואר הרחם ובעקבותיו פיסטולות בין הוגינה השלפוחית והרקטום. מאז הניתוח הרוב של ההפרשות אכן פסק, אך בשבוע האחרון היא כל הזמן מתלוננת על כאבי לחץ בפי הטבעת, כמו יציאה תקועה. מישהו נתקל בתופעה כזו?

07/10/2014 | 10:49 | מאת: כרמית

אחרי ניתוח אורוסטומי גם סובלת מבעיות קשות בפי הטבעת וכאבים נוראיים, נותחתי לפי חודשיים, ברקע סרטן. אשמח לעזור במידה ואוכל המייל שלי: [email protected]

10/11/2014 | 14:28 | מאת: מוריס

לאחר ניתוח סרטן הרקטום ולמרות שהיתה סטומה היו לי כאבים בתחת שלא יכולתי לסבול. הלכתי לרופא, הכניס אצבע, והכל השתחרר. מאז היו לי עוד שני מקרים כאלה שהיתי זקוק לאצבע הפלא של המנתח. זהו תלכו לרופא

מנהלי פורום סטומה - תמיכה