סטומה וזוגיות

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

29/09/2014 | 18:47 | מאת: אנונימית

רציתי לשתף את החברים כאן בסיפור אישי שלי, לפני מספר חודשים עברתי ניתוח סטומה ההחלמה לא קלה בלשון המעטה וכחודש וחצי לאחר הניתוח התברר כי הסרטן בגינו עברתי את ניתוח הסטומה התפשט בגופי ושלח גרורות למוח, לעמוד השדרה ולכבד ונותרו לי מספר חודשים בודדים לחיות. לצערי ניתוח הסטומה לא הציל את חיי. במהלך החלמתי מניתוח הסטומה הכרתי דרך הפורום אדם מדהים שאף הוא חי עם סטומה מזה מספר שנים והתאהבנו בן רגע, מצאנו שפה משותפת, הבנה, תמיכה נפשית ופיזית ובעיקר המון אהבה. לצערי חלומותינו על עתיד שכבר התחלנו לרקום יחד נגוזו היות והסרטן השתלט על גופי וימיי הינם ספורים. רציתי להגיד שאני משאירה אחריי אדם מדהים!!!! מדהים!!!! ושההכרות איתו הוכיחה לי שאפשר להתאהב ולחיות ולהקים בית אוהב גם עם סטומה, אולי ען אנשים בריאים זה קשה, אבל בינינו הסטומאים יכולות להירקם אהבות מוצלחות. אל תפחדו אנחנו בני אדם, אולי מוגבלים פיזית, אבל כל אחד מאיתנן הוא עולם ומלואו ובטוחה שכל אחד ואחת מאיתנו נחון באין ספור תכונות טובות שיש בהם כדי להתגבר על המגבלה הזאת. אני מאחלת לכולם שנה טובה, שנה של קשרים חדשים, של אהבות, של אומץ לאהוב ולהיות נאהב על אף הסטומה. הסטומה לא הופכת אותנו לפחות טובים, אנחנו אנשים רגילים, חמים ואינטליגנטים, אוהבים ומעניקים. סטומה היא מצב פיזי היא בשום פנים ואופן לא נכות מנטאלית. ולאחד שלי, ובכוונה נמנעת לנקוב בשם היות והוא פעיל פה בפורום. לזה שלימד אותי בתוך חודשים ספורים שאהבה מנצחת כל מגבלה פיזית מאחלת לך שלאחר הסתלקותי מהעולם תזכה למצוא אהבה חדשה, ותקים בית ומשפחה, תהיה בריא ומאושר.

29/09/2014 | 23:11 | מאת: אנונימי ותיק

שמח שמצאת את החצי השני שלך. מקווה שלא תדעי הרבה סבל. הסיפור שלך מעורר השראה רבה.

30/09/2014 | 20:32 | מאת: ליאב

לא קל לקרוא את ההודעה שכתבת. מאחל לך שהרופאים יתבדו ותזכי לקיים את רצונותייך. הרבה בריאות. אם תרצי לדבר, את מוזמנת להתקשר.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה