פריחה בעור מתחת לבסיס.

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

28/08/2014 | 15:53 | מאת: ורד

שלום רב, אני בעלת סטומה כבר 3 שנים, אמליץ לכם המלצה פשוטה מאוד, החליפו את הבסיס בכל יום, ובקיץ אפילו פעמיים ביום אם ניתן, כן אני יודעת שהמצה זו היא בניגוד להוראת האחות ספקית הציוד וכד' צאו וחשבו את התנאים לה חשוף העור תחת הבסיס, התקפה חזיתית בלתי מתפשרת של חיידקים, וכן לא הפסטה ולא ה"ברייר" ולא שום דבר מונע את הסביבה העויינת הזו. כשמחליפים את הבסיס בעל יום נפטרים מהפריחה הכואבת המגרדת וכן נהנים מחשיפה מוקטנת של חירות (לא עלינו) בהצלחה

15/09/2014 | 10:28 | מאת: מוריס

יש לי לבשר לך שיש פתרון שלא דורש החלפת הבסיס כל יום. בדיוק להפך הוא מאפשר החלפה פעם בשבוע. עם AQUA SEAL של COSTAMEDICAL אפשר להתקין טבעת פוליטר זאת מתחת לבסיס ומעל הבסיס. כדאי לנסות. המוצר נמצא בארץ אצל בית מרקחת יהודה הלוי בתל אביב. אפשר לראות סרט הדרכה ביוטיוב רק לכתוב את שם החברה. בהצלחה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה