עצות מהורים שיש/היה להם תינוק עם סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/09/2014 | 10:07 | מאת: אמא של תינוקת מתוקה

יש לנו תינוקת בת חודשיים עם סטומה. היא צפויה להיות עם הסטומה עוד איזה זמן. האם הצלחתם למצוא בייביסיטר או מטפלת שיטפלו בתינוק לכמה שעות ביום? כרגע היא די צמודה אלי, כי היא יונקת ממילא. אבל כשאני חושבת טיפה קדימה, לגבי מי ישמור עליה - הרי מי שלא מכיר את המושג סטומה - זה מפחיד אותו... אז מי יהיה מוכן לטפל בתינוק עם סטומה? קשה לי לראות איך אני הולכת לאיזה שהוא מקום בלעדיה, בגלל הסטומה, אבל אני ממש זקוקה לקצת מרחב - שלא לדבר על לחזור לעבודה מתישהוא כשחופשת הלידה נגמרת אוטוטו... אשמח לעצות ממי שהתנסו. תודה :)

12/09/2014 | 15:04 | מאת: פטל

אני מציעה רעיון אחר: תשאלי מי מהפורום מוכן לשמרטף! וצייני מהיכן אתם. יש לי חברים שלביתם היתה סטומה, זמנית, מיד לאחר הלידה.זה היה מזמן, אבל אוכל לשאול אותם אם יוכלו לייעץ, ואחזור עם תשובה בקרוב...

מנהלי פורום סטומה - תמיכה