סטומה חדשה ו איכות חיים (לשחות עם הסטומה)

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/09/2014 | 09:51 | מאת: מוריס משה

בסיבוב קודם 2011 לאחר קריטת סרטן ברקטום היתה לי סטומה למשך 6 חודשים. סבלתי מהרבה דליפות והעסק לא היה בשליטה אבל זה עבר מהר והסטומה נסגרה. לפמי חודשיים עברתי ניתוח מעיים שעבורו התקינו סטומה חדשה והפעם לצמיתות. במחשבה זאת ערכתי תחקיר שלם על כל האביזרים שיכולים לעזור לשליטה מלאה והחזרת איכות החיים למצב נורמלי. הכי חשוב לי היה מדבקות נגד מים לכיסוי הבסיס לאפשר מקלחת ושחיה. המדבקות תוצרת COSTAMEDICAL נמצאות היום בארץ בבית מרקחת יהודה הלוי בתל אביב.

12/09/2014 | 15:00 | מאת: פטל

תודה! אני מחזקת בסלוטייפ בד לפני הכניסה לבריכה.

13/09/2014 | 11:07 | מאת: מוריס

צודקת גם אני התחלתי כך אבל כנגד ההתקלפות במקלחת והנזילות הצדדיות שהבסיס נפתח מצאתי את הפתרון הזה שנותן לי הרבה יותר שקט בחיים ומוריד את הסטרס של נזילת הסטומה ברמות

16/09/2014 | 18:20 | מאת: מוריס

סרט הדרכה https://www.youtube.com/watch?v=1suEj4bC0Cg

מנהלי פורום סטומה - תמיכה