אורוסטומה שקועה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/09/2014 | 20:54 | מאת: כרמית

אני כמעט חודש אחרי ניתוח ציסטוסקומי (כריתת שלפוחית השתן) וחיבור לאורוסטומה (סטומה של שתן) הניתוח שלי עבר קשה עם סיבוכים וצורך לשכב בטיפול נמרץ ולהילחם על חיי במשך מספר ימים, לא היה קל. בגלל הסיבוך וכדי לא לסכן את חיי מעבר למה שכבר היה בסכנה נאלץ המנתח שלי פרופ' עופר יוסיפוביץ מבלינסון שלו אני חייבת את חיי להסתפק בסטומה שקועה. יש לי דליפות, די הרבה דליפות וזה לא קל. אם מישהו במצבי קרי סטומה שקועה של שתן, אשמח אם תיצרו איתי קשר כדי לדבר על ציוד, אולי להמליץ על ציוד שעוזר יותר במצב הזה. תודה!!! בהזדמנות זאת רוצה להודות לחברי הפורום שליוו אותי והפיגו את חששותיי לפני הניתוח: טל, חן וליאב. תודה מיוחדת לאסף המקסים על כל הכתף התומכת והחיבוק העוטף שאני מקבלת ממך מאז הניתוח ועד היום. תודה!!! מאחלת לכל חברי הפורום שנה טובה ומבורכת, שנדע בריאות איתנה, אושר עילאי, שקט ושלום במחוזותינו. אמן ואמן.

05/09/2014 | 01:42 | מאת: לירן

היי כרמית, אומנם אני לא עם אורוסטומה אבל אשמח להמליץ לך על מגן עור וציוד משלים נוסף. את מוזמנת לשלוח את הטלפון שלך למייל [email protected] המון בריאות!

10/09/2014 | 21:57 | מאת: אינה

היי לאימא שלי הייתה אותה בעייה נפתרה בקלות ע"י בסיס כמור

12/09/2014 | 14:13 | מאת: כרמית

אינה תודה אני אדבר עם האחות סטומה על זה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה