רעיונות לבגדי ים וסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

31/07/2014 | 09:06 | מאת: לירן

בגדי ים לנשים עם סטומה http://www.youtube.com/watch?v=9ycHbcxzi1c#t=347 כי הגברים יכול להכנס עם חולצה :) תהנו בים!

03/08/2014 | 15:06 | מאת: פטל

שאלת השאלות- זה שבגד הים צמוד, מסתיר ונוח זה נחמד, גם לי יש בגד ים שלם, בארון. אבל _(תמיד יש אבל) מה לגבי מצב שבו בגד הים הצמוד, המסתיר והנוח מועך לך את היציאות אל מתחת לבסיס???? פנצ'ר, לא כיף. גם לא נורא, פשוט מחליפים בסיס. אולי הכוונה היא שזה עובד אם לא אוכלים, או אם לוקחים אימודיום? אני אישית מעדיפה לאכול (עכשיו כשאני יכולה) וללכת לים עם שמלה! (או לחלופין גופיה נוחה ותחתון)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה