תמיכה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/04/2014 | 01:23 | מאת: לי

שלום רב, אמא, בת 85, עתידה לעבור בזמן הקרוב ניתוח שבו תחובר סטומה. האם ישנה כאן מישהי, עדיף מאזור רחובות-גדרה, המוכנה לשתף את אמא בחייה עם סטומה? אמא צלולה לחלוטין ומאוד חברותית. בברכת בריאות טובה לי

26/07/2014 | 01:38 | מאת: לי

שלום לכם, בחודש אפריל כתבתי בקשת תמיכה. לאור התמיכה הרבה הבאה לידי ביטוי בפורום, קצת התאכזבתי על חוסר ההתייחסות לבקשתי. ובכל זאת: אמא עברה לפני 10 ימים את הניתוח. ההתאוששות קשה מאוד וההתמודדות עם המצב החדש לא פשוטה כלל. האם בכל זאת מישהו או מישהי מכם/ן מוכן/ה לדבר עם אמא? אמא מעוניינת לעבור מבית החולים לבית החלמה. האם ישנן המלצות באזור השפלה/מרכז?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה