למישהו יש ניסיון עם קונבטק Moldable?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

16/07/2014 | 14:26 | מאת: עזרה

אני רוצה אולי להחליף ציוד לחברת קונבטק (פילטל בישראל) ורציתי לשאול האם למישהו יש ניסוין עם הMoldable והשקיות שלהם. (אליוסטומי. שקיות סגורות ולא שקופות)

20/07/2014 | 11:59 | מאת: סטומאמי

הי..אני משתמשת בהן 3 שנים בשקית עם הסוגר מפלסטיק שדרכו אני מרוקנת 20 30 פעמים ביום...הכי נוח בעולם וגם הבסיסים שלהם...לא מוכנה להחליף לשום דבר אחר..ליותר פרטים תשאירי טלפון ואחזור אליך....סיגל

21/07/2014 | 12:36 | מאת: עזרה

התקשרתי וביקשתי מהם שקית לא עם קליפס או סגורה אלא כמו של הוליסטר. אמרו שאין כזו בארץ ורק קליפס או ברז. התכוונת לברז? לקליפס? תודה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה