האם ניתן לצלול עם סטומה עד 8 מטר יש רשיון - תאילנד

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/07/2014 | 21:54 | מאת: roberta

שלום אני לפני טיבה לתאילנד אשמח לדעת אם למשהו היה ניסיון אני צללתי בעבר המון ולפני 3 שנים לצערי יצאתי מניתוח סרטן עם סטומה אשמח לשמוע כל מידע בנושא והאם יש איזו המלצה לפני טיסה לתאילנד אילו מוצרים וכמה לקחת ומה קורה עם המעברים והציוד בעליה למטוס? תודה רבה

10/07/2014 | 15:59 | מאת: ליאב

שמעתי על סטומאי שצלל, אין לי יותר מדי מידע בעניין. הדבר היחיד שעלול להיות בעייתי הוא אם נפלטים גזים בזמן השהייה במים, ואז עם העלייה לפני המים הם עלולים להתנפח וליצור לחץ בשקית. יש לקחת מוצרים על פי השימוש האישי פלוס ספיירים. כמובן כדאי לפצל את הציוד בשני תיקים על מנת להתגבר על אובדן או גניבה. פעם נתקלתי ברשימת אחיות סטומה עולמית, שווה לדבר עם האגודה למלחמה בסרטן ולשאול אותה אם יש להם רשימה כזאת. בנוסף, אם את מתכוונת לשהות שם זמן רב, כדאי לבדוק כיצד ניתן להשיג ציוד באיזור. לא יודע לגבי האבטחה בטיסות לתאילנד, אבל למשל לארה"ב לא היית מצליחה להעלות משחות פסטה למטוס (מאז פיגוע התאומים). מומלץ לשים את הציוד בתיק שנכנס לבטן המטוס. תפני לאגודה למלחמה בסרטן/לחברת הציוד שלך ותבקשי אישור כתוב על עצם היותך בעלת סטומה ועל הציוד ה"מוזר" שעלייך לשאת.

12/09/2014 | 10:00 | מאת: מוריס

אחת הבעיות שהיו לי עם הסטומה זה ההתקלפות במקלחת שלא לדבר על הפחד לשחות. מצאתי את הפתרון. ישנם מדבקות נגד מים שאיתם מכסים את הבסיס AQUA SEAL. איתם אפשר להתקלח ולשחות ללא חשש. אפשר לקנות את המדבקות בארץ בבית מרקחת יהודה הלוי בתל אביב.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה