חששות לקראת ניתוח

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

26/06/2014 | 15:35 | מאת: כרמית

שלום חברי הפורום. בעקבות סיבוכים של מחלת הסרטן ממנה לשמחתי נרפאתי למרות המחיר הכבד של כריתת איברים ביניהם איברים נשיים אשר גזרו עלי עקרות וכליה שמאלית, סובלת מבעיות קשות בדרכי השתן אשר למרבה הצער משלא נמצא להם פיתרון הוחלט על כריתה מלאה של כיס השתן וחיבור לאורוסטומה קבועה דרך הבטן.הניתוח שלי נקבע ל6 באוגוסט, מאז מכינה את עצמי נפשית למצב, שוחחתי כבר עם אחות היחידה להמשך טיפול שתטפל בי כשאשוב הביתה, עיינתי בבטואנים של פתחון פה, כדי לדעת יותר ועוד ועוד. יש בצבירת המידע משהו שיש בו להקל ומצד שני ככל שיודעת יותר גם נחשפת יותר גם לקשיים והחששות גוברים.אשמח לשמוע על ההתמודדות הפיזית והנפשית בימים שאחרי הניתוח ובעיקר כששבים הביתה מהאשפוז, המייל שלי [email protected], אשמח לשוחח עם מי מכם שיסכים קצת להל עלי. במידת האפשר אשלח את הנייד שלי לכתובת מייל של מי שיהיה מוכן לנדב לי קצת מתחושותיו והתמודדותו אחרי הניתוח.

23/07/2014 | 17:39 | מאת: חן

הי כרמית! אני עברתי ניתוח כריתה משחזרת עם סטומה זמנית לפני שבועיים וחצי, ואני עכשיו מתאוששת בבית, אם תרצי שאשתף אותך תשאירי לי מייל. בהצלחה ותרגישי טוב!

23/07/2014 | 18:04 | מאת: כרמית

היי חן המייל שלי [email protected] אשמח אם תשאירי לי נייד שלך במייל ואז אתקשר אליך. תודה רבה (: והמון המון בריאות.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה