לעינת אין מה לפחד מסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

19/06/2014 | 10:32 | מאת: אסף לעינת

אין לך מה לפחד מסטומה זה רק ישפר את איכות חייך גם אני בחור בן 35 ואני חי עם סטומה מתפקד ועובד והכל רגיל אין לך מה לפחד אם תרצי לשוחח אשמח שמי אסף והנייד 052 6881699

26/06/2014 | 15:19 | מאת: כרמית

אסף שלום. שמי כרמית, ראיתי שהגבת לעינת והחלטתי לכתוב לך. מיועדת לעבור ניתוח אורוסטומה ב6/8 בת 40 שבת עורכת דין במקצועי, נשואה בלי ילדים בעקבות כריתה של כל מערכת הרביה שלי והכיליה השמאלית בעקבות סרטן. מבועתת מפחד לא מהניתוח כי ניתוחים גדולים כבר עברתי בחיי, בעיקר מההתמודדות שאחרי. יש לי שאלה, אבל באמת רק אם תסכים ויתאפשר לך, ראיתי לדעת אם נוכל לשוחח כמו שהצעת לעינת, אולי זה קצת יכניס אותי לפרופורציות ויקל עלי. הנייד שלי הינו 0506000382, ראיתי שפרסמת את שלך בתשובתך לעינת, אם אפשר שאתקשר אני מאוד מאוד אודה לך, בכל מקרה תודה רבה והרבה הרבה בריאות ואושר. כרמית.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה