מחשבות לפני הניתוח

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

16/06/2014 | 14:44 | מאת: עינת מרוקו

אני עומדת לעבור ניתוח לסטומה בקרוב. ואני ממש מפחדת! אני על כיסא גלגלים,בעקבות סרטן בעמוד השידרה. ההקרנות שעברתי התרופות האופיוטיות גרמו לכך שהקיבה לא עובדת,ולכן אני נאלצת לעבור את הניתוח לסטומה! זה ישנה לי משמעותי את איכות החיים שלי! אבל אני ממש מפחדת מהניתוח ההחלמה המשך החיים עם סטומה. יש עצות?

16/06/2014 | 22:20 | מאת: בני

לדעתי זה לא כל כך נורא יחסית למצב.גם אני בסרט הזה.זה קטן עלינו.בהצלחה.

17/06/2014 | 13:08 | מאת: טל

היי עינת אשמח לשוחח איתך אם את רוצה כתבי לי את הטל או המייל ואחזור אלייך. הכי טבעי והגיוני שתפחדי וזה בסדר. תשאלי שאלות ממוקדות אז אוכל/יוכלו לעזור לך. כתבת "שישנה משמעותית את החייך" יכול להיות שזה לטובה.

22/06/2014 | 16:45 | מאת: דין

איזה סוג של סטומה זה יהיה? הפחדים מובנים לחלוטין, ולגיטימיים לחלוטין! אבל את תהיי בסדר. היות ונוצר הצורך בסטומה, קרוב לוודאי שהיא תשפר את מצבך מבחינה בריאותית ותביא לך הקלה גדולה! ציוד הסטומה הזמין היום (בחינם, אגב) איכותי ביותר ומאפשר חיים רגילים ונוחים עם שקט נפשי. אנחנו פה לעזור.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה