הרהורים שונים..

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/06/2014 | 11:27 | מאת: מיכל

שלום לכולם, רקע עלי: לפני כמעט שנתיים הורדתי את המעי הגס עקב פוליפים רבים (פוליפוזיס) הייתי עם סטומה זמנית שנסגרה לפני שנה וחצי. משהו ממכם סובל מדזמואיד? ויכול להסביר לי מה זה אומר. יש לי חשד לזה ושבוע הבא CT ואני ממש ממש בלחץ.. בנוסף - יש לי מיחושים מתחת לצלקת האורכית של הניתוח הגדול. מוכר לכם? בריאות לכולם! אמן.

05/12/2015 | 14:51 | מאת: שלמה

אני בעל סטומה קבועה משנת 1999 במשך כל השנים מבצע חוקן שנמשך כחצי שעה ומחזיק יומיים במשך כל השנים חי מצוין עם הסטומה לאחרונה יש יותר קשיים בהתרוקנות כל הבדיקות לא הראו הצרות או בעיה אחרת שאלתי אם יש בכלל אנשים היום שמשתמשים בחוקן ומכירים בעיה דומה בשיחה עם אחות סטומה הבנתי שלא נתנת יותר הדרכה בנושא חוקן מצפה לתגובות ביחוד מאלה שעדיין משתמשים בחוקן

מנהלי פורום סטומה - תמיכה