,תודה למגיבים בעיניין משתיק קולות מהסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

16/05/2014 | 12:27 | מאת: פרופ מיכה רבאו

מודה לכל האנשים שהגיבו לשאלתי על נחיצותו של אביזר פשוט להשתקת קולות הבוקעים מהסטומה. אנחנו על סף השקת נסיון קליני באביזר פשוט וידידותי. אשמח במידה ויש מבניכם אנשים שיהיו מוכנים להישתתף בנסיון שכזה. תודה מראש פרופ מיכה רבאו

16/05/2014 | 13:09 | מאת: ברק

כיצד ניתן להתנסות במוצר? אני חושב שאשמח להתנסות.

20/05/2014 | 06:10 | מאת: שני

אשמח גם לקבל פרטים ולנסות המייל שלי [email protected]

כמי שסובלת רבות ממטרד רעשי הסטומה המביכים אשמח להשתתף בניסוי. המייל שלי [email protected]

04/06/2014 | 02:36 | מאת: אנטון

אשמח גם להתנסות באביזר. [email protected] 0546404620

09/06/2014 | 22:46 | מאת: יוחאי שוורץ

הי מיכה זמן רב לא יצא לנו לשוחח כי הכל טוב אצלי ואני מקווה שגם אצלך, עוד לא טעמתי את בציר השנה ובכן לעניין משתיקי הקול יש אצלי אחד כזה מזה זמן רב ואני משתמש בו לארועים בהם הניראות חשובה ביותר כמו הופעות, שמחות וכו אהיה ברצון מוכן להשתתף בניסוי רשום אותי אצלך יוחאי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה