הפעם אני מאושפז

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/05/2014 | 07:25 | מאת: עוד אלי

היי חברים, זה כבר סוג של רוטינה :) אבל האמת שהרבה זמן הצלחתי להמנע מזה. מאושפז - בירור אם יש זיהום בפיקליין (דרכו אני מקבל את ההזנה התוך ורידית) נקווה שיעבור מהר

20/05/2014 | 14:42 | מאת: ברק

כשהייתי הרבה זמן עם פיקליין אז דאגו לבדוק כל כמה שבועות אם צריך להחליף אותו או לא. לא בודקים אצלך? בכל מקרה, שיעבור מהר והחלמה עוד יותר מהירה!

למה חושבים שאולי יש זיהום? אתה מרגיש לא טוב? מקווה שהכל יסתדר הכי מהר ותמנע שוב מבי"ח לתקופה כפולה ומכופלת כפל כפליים ותלת תלתיים ולנצח נצחים :):):)

גם אני מאושפזת ומאחלת לשנינו שייגמר מהר ובטוב. עוקבת אחרי המאבק שלך ותומכת כמובן ומעריצה את תעצומות הנפש שלך!

22/05/2014 | 10:44 | מאת: בני

רפואה שלימה

23/05/2014 | 23:08 | מאת: דין

החלמה מהירה גם לך לאחר הניתוח. מקווה שעבר בשלום ושהניתוח יהיה פתח להתחלה חדשה ובריאה יותר!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה