אביזר להשקטת רעשים - נפיחות מהסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/05/2014 | 14:29 | מאת: פרופ מיכה רבאו

לחברי אגודת בעלי סטומה שלום אנחנו מפתחים אביזר פשוט למניעת רעשים-נפיחות מהסטומה. כדי להעריך כמה מפריעה תופעה זו לניהול חיים רגילים אודה לכם עבור תשובתכם האם בעיה זו של נפיחות לא מבוקרות אכן משבשת ניהול חיים רגילים. תודה עבור תשובתכם פרופ מיכה רבאו

12/05/2014 | 21:19 | מאת: בני

כן בהחלט משבשים וכלל ציבור בעלי הסטומה יודה מקרב לב למי שימציא טכניקה שתתמודד עם התופעה של גזים לא מבוקרים

12/05/2014 | 22:47 | מאת: לירן

כמובן, מוצר שיעזור להתמודד עם הבעיות הנ"ל יהיה מבורך. למה אתה בדיוק מתכוון נפיחות מהסטומה? נפיחות של שקית מלאה? אני חושב שעדיף להכין שאלון קצר בנושא כך שנוכל להתמקד בשאלות שמעניינות אותכם באופן מפורט. אני ממליץ שתשאיר כתובת מייל לתקשורת ישירה בינך לחברי הפורום (יש כשאלו שלא רוצים להחשף..)

12/05/2014 | 22:55 | מאת: בני

פשוט להתמודד עם אי הנעימות של גזים רועשים..והתנפחות השקית..

שלום פרופ' רבאו, הקולות הבוקעים מן הסטומה מהווים מטרד לרבים מבעלי הסטומה, עד כדי הימנעות מפעילויות, מאכלים וכו'. מוצר שיפתור או ישפר את הבעיה בהחלט ישפר את איכות חייהם של בעלי סטומה רבים. מדי פעם בפורום עולה הנושא ואנשים מספרים על הקושי בהתמודדות עם הרעשים והרצון בפתרון. אני לא יודעת אם זה רלוונטי או יכול לעזור אך קיימים שני מוצרים "משתיקי קול לסטומה" שפותחו בחו"ל. מצ"ב הלינקים: http://www.colonsilence.com/download/2013-Flyer_ENG.pdf http://www.orgavia-m-tec.com/3.html המוצר השני נראה מאוד מסורבל ולא נח לשימוש ולא ידוע לי על מישהוא שרכש אותו. המוצר הראשון נראה יותר ידידותי למשתמש. אני יודעת שכמה מחברי הפורום רכשו אותו. חלקם הביעו שביעות רצון מרובה, חלקם לא מצאו שעזר להם. בברכה, יעל.

19/11/2014 | 21:54 | מאת: דודו

מפריע מאוד ומביך באופן כזה שאני נמנע לעמוד ליד חברים. כל הזמן מתרחק, ואז מתחילים כל השאלות והתמיהות. אודה לכם אם תעזרו לי ותשלחו את מס' הטלפון של החברה שמייצרת את משתיקי הרעשים. הלינק שנשלח לא תקין תודה וערב טוב.

15/03/2016 | 11:11 | מאת: יגאל

אכן הרעש של גזים יוצר אי נעימות לא מעטה עבור אימי. שמעתי שיש מסנן בחברה מסויימת לגזים ולריח

מנהלי פורום סטומה - תמיכה