שחייה עם סטומא

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

10/05/2014 | 20:05 | מאת: אייל

שלום, אני חדש בקטע של הסטומא ורציתי לדעת אם מישהו מכם יודע אם ואיך אפשר לשחות בבריכה עם סטומה? ציוד, מאיפה קונים וכאלה... תודה.

10/05/2014 | 22:03 | מאת: וודאי

כמובן שאפשר להכנס לים לברכה לים המלח לג'קוזי. חשוב לחזק את הפלנג'/ הבסיס היטב ע"י פלסטר רפואי טוב וחזק או טגדרם או שורסיילס וכו' הראשונים ניתן להשיג בקופת חולים והשורסייל שהוא לדעתי הטוב החזק והבטוח ביותר צריך להזמין באה"ב. אם הסטומה לא חורגת מבד הים לא צריך מעבר לכך כלום אם כן אז כל חגורה שתתאים לך תדפדף כאן בפורם יש הרבה הסברים וקישורים להמלצות שנתתי

12/05/2014 | 22:49 | מאת: מישהו

שלום אייל, אני משתמש במדבקות שור סילס (SureSeal Ring) ונכנס למים עם חולצה ומתחתיה אני לובש שרוול (של חברת OstomySecrets) שמצמיד את השקית לגוף (ככה שגם כאשר השקית מלאה, אפשר לתפקד בביטחון). בהצלחה

15/09/2014 | 10:36 | מאת: מוריס

הגיע לארץ ציוד בדיוק בשבילך. מדבקות הנקראות AQUA SEAL נצאות היום בבית מרקחת יהודה הלוי בתל אביב טל 5605159. מדביקים מעל לבסיס וזה אוטם בפני מים. מתאים למקלחת, שחיה, ומגן נגד דליפות. החיים שלי נשתנו לאחר השימוש במוצר הזה. בהצלחה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה