ביטוח נסיעות לחול וסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/04/2014 | 21:43 | מאת: ורה

אני אוטוטו טסה לחול לתקופה של חודש עם הסטומה. ולא ביטחתי את עצמי רפואית , מה אתם ממליצים? צריך לעשות ביטוח מיוחד או משהו כזה?

07/04/2014 | 11:05 | מאת: ברק

למזלי לא השתמשתי בו. אז אין לי ביקורת רבה עליו. לא היה זול יחסית לאנשים רגילים אבל אין ברירה.

07/04/2014 | 11:18 | מאת: ורה

אולי פשוט לעשות סתם ביטוח רגיל וזהו ?

07/04/2014 | 12:53 | מאת: ברק

אם יקרה משהו (חס וחלילה) יוכלו להגיד שזה בעקבות הסטומה ולכן לא מחזירים לך כסף ולתביעה אין הצדקה. צריך לקרוא את הסעיפים הקטנים, אולי אפשר למצוא פרצה ולא לשלם אבל במקרה שלי (7 ימים) כל הסיכון בכלל לא היה שווה את החיסכון בכסף אז לקחתי את הביטוח היקר יותר.

08/04/2014 | 12:37 | מאת: טל

לא הייתי נוסעת ללא ביטוח מקיף. אם היית מאושפזת בחצי השנה האחרונה במילא אף אחד לא יבטח, אם לא היית מאושפזת בכל זאת ממליצה לעשות ביטוח מלא. שיהיה לך חופש מדהים ושקט

10/04/2014 | 08:58 | מאת: עוד אלי

המצב שלי מממממממממש מסובך :) והם היחידים שביטחו אותי. לא זול, אבל בחישוב הכללי של נסיעה לחו"ל, זו הוצאה יחסית שולית. ושווה את השקט הנפשי :) תבלי...

מנהלי פורום סטומה - תמיכה