שאלה בעיקר לגברים שבינינו

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/03/2014 | 08:48 | מאת: לירן

נשים אתן נתברכתן בעור חלק יותר באופן טבעי :) כדי שהדבקת הציוד תחזיק למשך ימים, אני נאלץ להוריד את שערות הבטן באיזור הסטומה. רציתי לשמוע כיצד אתם עושים זאת? ע"י גילוח עם סכין, מכונה, שעווה וכו? כל כמה זמן יוצא לכם לבצע זאת? כמו כן, האם אתה מורחים קרם לחות או משהו כדי למנוע גירוי מתמשך? תודה, לירן

24/03/2014 | 13:57 | מאת: בני

מכונה הכי בטוח ועדין.לא שם קרם שלא יפגע בהדבקה

24/03/2014 | 15:29 | מאת: ליאב

אני יחסית חלק, אז השערות המועטות שיש לי בבטן לא מפריעות. גילוח (בין אם סכין או מכונה) ושעווה יגרמו לגירוי בעור במידה כזאת או אחרת. שמעתי פעם על משחה שמורחים, נותנים לה קצת להיספג ואז פשוט כשמוציאים אותה השערות יוצאות איתה. אין לי מושג איך קוראים לזה, אבל שווה לחפש.

26/03/2014 | 07:55 | מאת: לירן

תודה ליאב/בני, שמעתי על משחה כזאת גם אך טרם ניסיתי שכן חששתי לשים את החומר הזה ליד הסטומה - זה מיועד להורדת שיער ברגליים וידיים בעיקר, לדעתי האיזור של הסטומה הוא רגיש יותר ולכן לא ניסיתי. מעניין אם מישהו ניסה את זה?

26/03/2014 | 08:04 | מאת: בני

ניסיתי בעבר אך זה מורח הרבה זמן ומיגע.עם מכונה לא של גילוח אלא מכונת תספורת על מצב אפס אין שום גירוי כי זה לא מגיע לשכבת העור אלא רק מוריד השער.בדוק ומנוסה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה