הריון + סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/03/2014 | 14:41 | מאת: אפרת

שלום קוראים לי אפרת אני בת 36 לפני כשלושה חודשים גילתי שאני בהריון ויום למחרת עכב כאבי בטן קשים הגעתי לבית חולים היתחו אותי וחיברו אותי לסטומה זמנית. רציתי לדבר עם מישהי שעברה הריון עם סטומה איך עבר עליה כשהבטן גדלה ובלל איך היה לה.

06/03/2014 | 22:32 | מאת: שרון

לי עשו סטומה במהלך ההריון ואשמח לדבר איתך. יש כאן דרך לשלוח מסרים פרטיים?

אתן יכולות לשלוח תגובה חדשה ולצרף בשורת פרטי המייל את האימייל שלכן. אף אחד לא רואה אותו מלבד מנהלי הפורום ואז אוכל לקשר ביניכן. שבוע טוב ובשורות טובות לשתיכן :)

09/03/2014 | 14:23 | מאת: אפרת

היי אני אשמח לדבר איתך הנייד שלי 0507684481

מנהלי פורום סטומה - תמיכה