כוויה כתוצאה מפאוץ דלקתי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/03/2014 | 18:50 | מאת: דינה

שלום אני בת 43 עברתי לפני 15 שנה הוצאת מעי גס אני עם פאוץ מודלק ויציאות תכופות תמיד השתמשתי עם דזיטין שהצלח לשמור על רקמה תקינה לאחרונה זה כבר לא עוזר ואני עם כוויה נוראית בכל חלקי הישבן אולי למישהו היה ניסיון ויכול להמליץ לי על משחה שתעזור בתודה / דינה

05/03/2014 | 00:21 | מאת: טל

כל המשחות שמורחים לתינוקות עוזרות מאוד , תנסי איזה תתאים לך ביותר. אמבטיות ארגעה עם זרעי שומר או קמומיל ולדאוג שהמקום יהיה יבש לחלוטין.

07/03/2014 | 01:53 | מאת: דניאל

מכילות קורטיזון בכמות זעירה, חייב מרשם רופא, כמו בטאקורטן. בריאות.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה