תזונה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/02/2014 | 22:42 | מאת: אורח

יש לי סטומה קבועה כבר חודשיים כשאכלתי בוטנים אז כאב לי הבטן - האם יש קשר בין בוטנים לכאב בטן? האם מותר לאכול פוקפורן? האם יש לי הגבלה באוכל עכשיו כשעברו חודשיים מהניתוח? האם יש מאכלים שאסור יהיה לי לאכול בכל החיים?

12/02/2014 | 22:36 | מאת: ברק הישן

לי אמרו בבית חולים שלא כדאי תירס ומוצריו, כרוב ואגוזים. שמרתי על זה מספר חודשים ועכשיו אני אוכל הכל חופשי. הרבה כרוב, בקולנוע פופקורן ואגוזים כשמשעמם. מניח שאם לועסים טוב לא אמור להיות משהו מיוחד... אבל אולי חודשיים זה רגיש מדי.

18/02/2014 | 00:44 | מאת: nav

הי. ברק הישן [כמה ישן] צודק. בעקרון הכל נלמד ע"י ניסוי ותהיה. לעלים ירוקים ישנה נטיה להדבק במעיים וליצור חסימה, לשקדים ואגוזים כנ"ל אבל אם תנסה תמיד התחל בכמות קטנה תלמד איך זה משפיע עליך. בכל מקרה יש להסיר את הציפוי מהפיצוחים למיניהם מאחר והתגובה היא כמו עם העלים הירוקים. אני למשל אוכל כמעט הכל ללא הגבלה למעשה, חוץ ממה שאיני אוהב. בהצלחה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה